Hjælp

Vi vil altid gerne hjælpe vores brugere, og derfor har vi lavet denne side med spørgsmål og svar. Du finder blandt andet svar på, hvad Mindeordet er, hvordan du opretter et minde og information om priser.

Kan du mod forventning ikke finde svar på netop dit spørgsmål herunder, så er du altid velkommen til at kontakt Mindeordet på mindeordet@jp.dk.

 

Hvad er Mindeordet?

På Mindeordet kan du mindes de mennesker, som du har mistet. Du kan finde de dødsannoncer, som bliver bragt i Jyllands-Posten og tilknytte en mindeside, hvor du kan oploade billeder, skrive og tænde et lys for afdøde. Med en mindeside kan andre også skrive i gæstebogen og mindes afdøde sammen med dig.

 

Hvordan finder jeg en dødsannonce, og kan jeg finde alle dødsannoncer på Mindeordet?
Du kan søge efter en dødsannonce med navn, fødselsdato eller dødsdato på forsiden af Mindeordet. Her kan du søge på både dødsannoncer og minder.

 

Hvordan kan jeg se, om der allerede er et minde tilknyttet en dødsannonce?
Du kan finde ud af det på to måder. Du kan søge efter navnet i søgeboksen på forsiden, eller du kan søge efter den konkrete dødsannonce og derefter se på dødsannoncen, om der er et minde tilknyttet.

 

Kan jeg oprette et minde, selvom der ingen dødsannonce er?
Ja. Du kan godt oprette et minde uden at den er tilknyttet en dødsannonce.

 

Hvad koster det at oprette et minde?
Du kan vælge mellem tre abonnementer:
Månedsabonnement: 39 kr. pr. måned
Årsabonnement: 299 kr. pr. år
3-års-abonnement: 599 kr. pr. 3.år

 

Hvor længe vil en mindeside være aktiv?
En mindeside vil være aktiv alt efter, hvilket abonnement du har valgt. 10 dage før det udløber, vil du modtage en påmindelse på mail.

 

Kan jeg få penge retur, når et minde er opsagt eller deaktiveret før perioden udløber?
Hvis brugeren ikke længere ønsker at beholde sit minde, kan denne til enhver tid opsige sit abonnement. Såfremt perioden endnu ikke er gået, og det ønskes at opsige abonnementet, er det ikke muligt at få refunderet et eventuelt restbeløb.

 

Hvad koster det at tænde et lys?
Det koster ikke noget. Det er gratis at tænde et lys på Mindeordet.

 

Hvordan tænder jeg et lys?
Du kan tænde et lys ved at klikke på ”Mindelys” i topmenuen. Herefter udfylder du formularen, vælger et lys og skriver en tekst, som bliver vist sammen med lyset. Du kan også tænde et lys via den enkelte dødsannonce eller via et minde.

 

Hvordan opretter jeg et minde?
Du opretter et minde ved at klikke på ”Minder” i topmenuen. Herefter skriver du oplysninger på personen, som du ønsker at oprette et minde for og klikker videre til næste side. På denne side udfylder du de sidste detaljer om afdøde. Herefter klikker du videre til næste side, hvor du har mulighed for at give dit minde en overskrift, skrive en mindetekst og uploade flere billeder. Det billede du vælger som topbillede bliver vist på forsiden. Til sidst klikker du videre til betalingssiden, hvor du vælger et abonnement for dit minde.

 

Skal jeg være logget ind for at oprette et minde?
Nej, ikke nødvendigvis. Du kan nemlig oprette dit første minde uden først at være logget ind. Når du har oprettet dette minde, får du automatisk dine login-oplysninger tilsendt, som du så skal bruge fremover.

 

Kan jeg redigere i et minde, som allerede er oprettet?
Ja, det kan du. Du skal blot logge ind med dine brugeroplysninger, som du modtog ved oprettelsen.

 

Kan jeg tilføje flere billeder til et minde?
Ja. Du skal blot være logget ind med dine brugeroplysninger.

 

Kan jeg skifte topbillede på et minde?
Ja. Du markerer blot det billede, som du vil have til at være topbilledet.

 

Kan jeg ændre navn, fødselsdato, mors/far navn og fødeby på mindet?
Ja. Du skal blot være logget ind med dine brugeroplysninger.

 

Kan jeg ændre perioden for, hvor længe mindet skal være aktivt?
Ja. Du forlænger perioden for et minde ved at tegne et nyt abonnement. Perioden, der gælder for det nye abonnement, bliver så lagt i forlængelse af den resterende periode i dit gamle abonnement. Perioden for det nye abonnement træder således først i kraft, når perioden for det gamle abonnement er udløbet.

Du er ved at anmelde upassende indhold

Dine kommentarer er kun til intern brug og ses kun af Mindeordets administrator. Kommentarerne bliver ikke offentliggjort på Mindeordet.

Gemmenført

Din anmeldelse er gået igennem og Mindeordet vil tage hånd om sagen.

Der skete en fejl

Din anmeldelse er ikke gået igennem. Prøv venligst igen.