Betingelser

Produkt og levering

Ved køb af et minde gives der adgang til online ydelser på Mindeordet. Jyllands-Posten bestræber sig på, at der til enhver tid er adgang til Mindeordet.dk, men der tages forbehold for eventuelle tekniske udfordringer og eventuelle server-nedbrud, som Jyllands-Posten ikke kan kontrollere.

Betaling

Et minde betales online med dankort eller kreditkort (Eurocard/Mastercard, Visa, Visa Electron, American Express og Diners) via betalingssystemet Payex, der er godkendt af PBS.

Opsigelse og fortrydelsesret

Når der er betalt for dit abonnement på Mindeordet, accepterer du samtidig, at din fortrydelsesret bortfalder.

Umiddelbart efter betalingen, vil du modtage en e-mail login-oplysninger. 10 dage før dit abonnement udløber, modtager du automatisk en påmindelse herom, og du kan logge ind og forlænge.

Ønsker man ikke længere at abonnere på sit minde, kan man som bruger til enhver tid opsige sit abonnement.

Hvis et abonnement opsiges, gælder opsigelsen fra og med den betalte periodes udløb. Et minde kan dog til enhver tid deaktiveres. Der gives ingen refundering af allerede indbetalt beløb. Opsigelsen skal ske per mail til mindeordet@jp.dk. Mindet slettes herefter og kan ikke oprettes igen.

Benyt Mindeordet

Straks efter betaling på Mindeordet aktiveres dit minde. Du modtager en e-mail fra Mindeordet med login-oplysninger. Disse skal fremover bruges, når du logger ind på Mindeordet. Det er til enhver tid muligt at ændre din adgangskode, brugernavnet (din e-mail adresse) kan som det eneste ikke ændres.

Misbrug og udelukkelse

Manglende overholdelse af Mindeordets retningslinjer kan medføre udelukkelse fra Mindeordet. Afhængigt af misbrugets karakter, vil man modtage en advarsel forud for udelukkelsen. Såfremt Mindeordet finder et indlæg upassende eller modtager e-mails herom, fjernes det omgående.

Abonnementstyper og priser

På Mindeordet er det muligt at tegne tre forskellige abonnements-typer; måneds-, års- og 3-års abonnementer. Abonnementet på et minde betales forud og er bindende i den periode, man har betalt for.

Hvis brugeren ikke længere ønsker at beholde sit minde, kan denne til enhver tid opsige sit abonnement. Såfremt perioden endnu ikke er gået, og det ønskes at opsige abonnementet, er det ikke muligt at få refunderet et eventuelt restbeløb.

De tre abonnementstyper ser således ud:
Månedsabonnement: 39 kr. pr. måned
Årsabonnement: 299 kr. pr. år
3-års abonnement: 599 kr. pr. 3.år

Kontakt

Hvis du har problemer med brugen af Mindeordet eller spørgsmål hertil, er du velkommen til at kontakte Mindeordet via e-mail: mindeordet@jp.dk eller ved at ringe på nr. 87 38 33 31.

Mindeordet ejes og administreres af Jyllands-Posten. Mindeordet forbeholder sig ret til at ændre vilkår og betingelser.

Mindeordet
Jyllands-Posten
Grøndalsvej 3
8260 Viby J
CVR: 26933676
mindeordet@jp.dk

Du er ved at anmelde upassende indhold

Dine kommentarer er kun til intern brug og ses kun af Mindeordets administrator. Kommentarerne bliver ikke offentliggjort på Mindeordet.

Gemmenført

Din anmeldelse er gået igennem og Mindeordet vil tage hånd om sagen.

Der skete en fejl

Din anmeldelse er ikke gået igennem. Prøv venligst igen.